Contact

Advies

Op maat

60-90 minuten

Je krijgt een individueel advies dat helemaal past bij jouw situatie en klachten. Rekening houdend met jouw eetgewoonten, klachten, wensen en mogelijkheden. We bespreken een plan, wat wil je bereiken en hoe gaan we dat doen. Soms zijn aanvullende onderzoeken of gegevens noodzakelijk. Dit wordt besproken in de eerste afspraak van 1 – 1 1/2 uur. Je gaat met een advies naar huis dus kunt gelijk aan de slag. Bij de vervolgafspraken kijken we hoe het gaat, wat er nog meer nodig is, of het bevalt en wat we nog aan willen passen.

Vitamine en mineralen check

90 minuten

Wil jij weten of je alles binnenkrijgt, of je extra vitaminen en mineralen nodig hebt? Of je een tekort hebt?

Wist jij bijvoorbeeld dat medicijnen (ook de anticonceptiepil) invloed kunnen hebben op je opname en behoefte aan vitaminen en mineralen. Samen met jou je wordt je voeding bekeken en indien nodig krijg je een advies bij bloedonderzoek. Rekening houdend met eventueel medicijngebruik,een voedingsberekening en eventueel bloedonderzoek krijg je een passen voedings- en eventueel suppletie advies. Met praktische tips, dagmenu’s en recepten.

Speeddate

30 minuten

Heb je brandende vragen voor de diëtist? Ben je zwanger, vegetariër, wil je meer weten over supplementen? Maak dan een afspraak voor een speeddate en stel al je vragen. Een speeddate duurt 30 minuten.

Vriendinnen- of partnerconsult

Samen sterk!

120 minuten

Maak een afspraak met je partner of vriendin als je samen aan je gezondheid wilt werken en toch een persoonlijk advies wil. Bij alles waarvoor je je leefstijl moet veranderen kan de steun van iemand anders een uitkomst zijn. Denk bijvoorbeeld aan samen afvallen, of een hoge bloeddruk, cholesterol of diabetes aanpakken. Samen sta je sterker! Of wil je een consult met je partner vanwege omdat je een zwangerschapswens hebt, jullie zijn van harte welkom. Neem bij twijfel of jullie klachten geschikt zijn voor een partnerconsult gerust contact op.

Afspraak en informatie

Maak een afspraak voor een speeddate als je korte vragen hebt of een advies op maat voor een uitgebreid voedingsadvies, een partner- vriendinnenconsult, een vitamine en mineralencheck. Wil je meer informatie, neem dan gerust contact met ons op.