Contact

Advies

Op maat

60-90 minuten

Je krijgt een individueel advies dat helemaal past bij jouw situatie en klachten. Rekening houdend met jouw eetgewoonten, klachten, wensen en mogelijkheden. We bespreken een plan, wat wil je bereiken en hoe gaan we dat doen. Soms zijn aanvullende onderzoeken of gegevens noodzakelijk. Dit wordt besproken in de eerste afspraak van 1 – 1 1/2 uur. Je gaat met een advies naar huis dus kunt gelijk aan de slag. Bij de vervolgafspraken kijken we hoe het gaat, wat er nog meer nodig is, of het bevalt en wat we nog aan willen passen.

Vitamine en mineralen check

90 minuten

Wil jij weten of je alles binnenkrijgt, of je extra vitaminen en mineralen nodig hebt? Of je een tekort hebt?

Wist jij bijvoorbeeld dat medicijnen (ook de anticonceptiepil) invloed kunnen hebben op je opname en behoefte aan vitaminen en mineralen. Samen met jou je wordt je voeding bekeken. Rekening houdend met jouw eetgewoonten, voorkeuren, eventueel medicijngebruik, een voedingsberekening en indien van toepassing bloedonderzoek krijg je een passend voedings- en indien nodig, suppletie advies.

Afspraak en informatie

Maak een afspraak voor een speeddate als je korte vragen hebt of een advies op maat voor een uitgebreid voedingsadvies, een partner- vriendinnenconsult, een vitamine en mineralencheck. Wil je meer informatie, neem dan gerust contact met ons op.