Bij diabetes mellitus is de hoeveelheid suiker( glucose) in je bloed te hoog. De meest gebruikelijke oplossing is dat de huisarts medicatie voorschrijft. Het is interessant om met ons een afspraak te maken als je liever geen medicatie wenst te gebruiken of je medicatie wilt verminderen.

Wij werken met orthomoleculaire adviezen voor voeding en leefstijl, eventueel aangevuld met supplementen. Doordat deze adviezen verder gaan dan de gebruikelijke adviezen is er ook verbetering te verwachten bij mensen die al langer diabetes hebben. Bij diabetes is er vaak een hogere behoefte aan vitamines en mineralen. Wij kunnen je bloed laten onderzoeken op tekorten en waar nodig passende suppletie adviseren.

Wat kunnen wij voor je doen?

Wij gaan samen met jou op zoek te gaan naar de geschikte voeding en eventueel passende supplementen. Het voedingsadvies is persoonlijk, helemaal aangepast aan jouw wensen, klachten en mogelijkheden.

 Afspraak en informatie

Maak voor een uitgebreid en persoonlijk aangepast voedingsadvies een afspraak. Wil je meer informatie, neem dan contact met ons op.

Gratis!

Als je door je huisarts bent verwezen voor diabetes is er in de meeste gevallen bij de vergoeding van consulten geen verrekening met je eigen risico!