Zo min mogelijk bewerkt

Natuurvoeding staat voor een puur natuurlijke voeding. Natuurvoeding bevat zo min mogelijk toevoegingen, is zo min mogelijk bewerkt en is bij voorkeur biologisch. Een voeding die zo min mogelijk bewerkt is rijk aan voedingsstoffen en arm aan onnodige toevoegingen.

Een voorbeeld: Gebruik van olijfolie in plaats van (vloeibare) bak en braadproducten. Olijfolie is puur natuur en onbewerkt, voor de smaak kunt u eventueel een klontje roomboter toevoegen, nog zo’n voorbeeld van een natuurvoedingsproduct.

Liever echt dan nep

Als je kiest voor natuurvoeding krijg je alles binnen watje lichaam nodig heeft, vergelijk maar eens vruchtenyoghurt uit een pak of yoghurt waar je zelf je fruit in doet. De eerste zit boordevol suiker of zoetstoffen, aroma en andere hulpstoffen) E nummers. De tweede zit boordevol vezels, vitaminen, mineralen en zogenaamde bioactieve stoffen, superlekker en natuurlijk gezond!

De Dieetwinkel gaat bij haar adviezen altijd uit van een zo natuurlijk mogelijke, onbewerkte voeding.

Ons boek Voedingspiramide laat je zien hoe natuurvoeding eruitziet!

Wat kunnen wij voor je doen?

Maak een afspraak  voor een speeddate als je korte vragen hebt of een advies op maat voor een uitgebreid en een op jou aangepast voedingsadvies of een vitamine en mineralencheck. Wil je meer informatie, neem dan contact met ons op.